buscar colegio internacional

Els avantatges de triar una escola internacional poden anar des d'aconseguir un millor domini d'idiomes fins a una millora significativa de les capacitats cognitives de l'alumnat. Assistir a una escola internacional és una gran oportunitat per viure una experiència del tot diferent sense sortir del teu país. Una experiència d'immersió per conèixer cultures, noves rutines i maneres d'aprendre diferents... Continua llegint per conèixer els múltiples avantatges de triar una escola internacional.

Quan els pares i les mares comencen a buscar una escola per als seus fills, pot ser que passin per un procés llarg i costerut fins que trobin l'escola que ofereix un futur millor al nen o a la nena. Algunes de les variables que entren en joc són el prestigi de l'escola, les metodologies emprades, els valors que transmeten... I, sense cap mena de dubte, un valor que cada vegada té més pes en aquesta decisió es troba en la rellevància que la institució acadèmica doni a les llengües.

Classes d'escoles internacionals

Els més habituals son els col·legis anglesos (A-Levels), encara que també hi ha els col·legis amb Batxillerat Internacional (IB), així com també casos en què l'anglès no és el protagonista, com les escoles franceses, alemanyes o italianes

Els exemples enllaçats (escoles angleses, franceses, alemanyes i italianes) són a Barcelona. No obstant, l'oferta s'ha estès a d'altres ciutats com Madrid, Marbella o Alacant.  

Punts a favor de les escoles internacionals

No hi ha dubte que l'alumne podrà trobar molts avantatges en les aules dels col·legis internacionals:

  • El multilingüisme: en efecte, el domini de llengües serà efectiu perquè les matèries s'imparteixen en més d'una llengua. I ja sabem el que això representa per a qualsevol persona: des d'oportunitats laborals més ambicioses fins a més facilitat per viatjar i relacionar-se amb les persones dels indrets que es visiten. Recorda que dominar dos (o més) idiomes és un gran avantatge i que serà un valor diferencial davant de la resta de candidats amb els quals pots competetir en un procés selectiu futur.  
  • Multiculturalitat: L'alumnat té l'oportunitat de conèixer diverses cultures, realitats, maneres de pensar, així com tots els valors que els puguin aportar aquestes cultures. A més, moltes escoles internacionals ofereixen intercanvis que faran més fàcil una possible adaptació a la nova residència per estudiar o treballar en un altre país.
  • Ensenyament de qualitat: Estem parlant, sens dubte, d'algunes de les institucions educatives més prestigioses, on l'excel·lència acadèmica serà una arma amb què afrontar el futur laboral i convertir-lo en un projecte d'allò més prometedor. Acabar els estudis en una escola internacional obre les portes de moltes universitats, del país i estrangeres.  
  • Millors capacitats: com ho apunta el portal universia:
«L'aprenentatge simultani de dos idiomes des de l'educació primària ajuda els estudiants a desenvolupar més capacitats coginitves i habilitats comunicatives (...). D'altra banda, també beneficia la seva capacitat d'atenció i comprensió i a poder processar diverses tasques de manera simultània.»

Altres escoles internacionals a buscarcole.com

A la nostra pàgina web també podràs trobar-hi:

Escoles internacionals a la comunitat de Múrcia.

Escoles internacionals a la província de Castelló.

Escoles internacionalas a la província de Córdoba.

Escoles internacionals a la província de Tarragona.

Esperem que aquest article t'hagi sigut útil per conèixer els diversos avantatges que ofereix la tria d'una escola internacional.

Etiquetes