Es mostren 1 - 10 de 88
relación con caballos
És possible que no ho sàpigues: els cavalls et poden ajudar a millorar la teva capacitat de concentració. En Gerard, de Cavalls de Calma, ens explica la seva experiència.

Etiquetes

prestigio y reputacion de los colegios
Valors com el prestigi i la reputació són molt importants per a les famílies a l'hora d'escollir un centre educatiu per als seus fills.

Etiquetes

criterios baremo escolar
El barem escolar són aquells criteris que determinen l'admissió d'un alumne en un centre quan no hi ha prou places. Pots veure quins són a l'entrada del nostre blog.

Etiquetes

trucos y consejos para elegir colegio
Escollir l'escola perfecta per als nostres fills pot ser un procés força estressant i pesat per a les famílies. Per això és important que llegeixis el nostre article amb atenció.

Etiquetes

conflicto padres y escuela
No hi ha un manual de normes i comportaments adequats per ser un pare o una mare perfectes. Bàsicament perquè aquesta figura no existeix.

Etiquetes

no encuentro colegio para mi hijo
Si no trobes escola per al teu fill o filla, llegeix el nostre article i fes servir els nostres qüestionaris de cerca per trobar la millor opció.

Etiquetes

aula professora y alumnos
La llengua és el principal mitjà de representació i comunicació, de socialització i aprenentatge, per això té un paper central en la formació integral de l'alumnat. 

Etiquetes

calidad centro escolar
La qualitat d'un centre escolar es mesura per múltiples factors. Les notes EvAU poden ser-ne un. Llegeix el nostre article.

Etiquetes

cambio de colegio
Canvis de residència, decisions precipitades preses sense tenir en compte factors essencials... poden ser diverses les raons que et poden portar a voler que el teu fill o filla canviï d'escola quan ja s'ha tancat el termini d'admissió.

Etiquetes

escuela de familias
Com ja deus saber, educar bé és tot un repte, a més d'una gran responsabilitat. I com que és una fase tan important de les nostres vides, ha nascut un corrent nou: l'escola de famílies.

Etiquetes