Es mostren 1 - 10 de 64
aprender en vacaciones
Aprendre durant les vacances ha de ser una prioritat. I és que fora de l'ambient acadèmic es donen oportunitats que no podem desaprofitar.

Etiquetes

cambio de colegio
Si la teva tasca de buscar un col·legi ha acabat amb èxit, et tocarà pensar en un proper objectiu: el de saber adaptar-se a la nova situació que espera al teu fill o filla.

Etiquetes

lectura comprensiva
La periodista Carina Farreras reflexiona, en un article a La Vanguardia, sobre la comprensió lectora dels estudiants espanyols a partir de les dades de PISA i TIMSS, dos estudis internacionals d'avaluació.

Etiquetes

Scott Galloway, passió, esforç
Scott Galloway es un teórico de la publicidad estadounidense. Es profesor adjunto de marketing en la Stern School of Business de la Universidad de Nueva York. Es orador, autor, presentador de podcasts y empresario.

Etiquetes

buscar mejor colegio en Madrid
Si buscar una escola a Madrid és una de les teves prioritats, aquesta és la teva web. Un espai on trobaràs informació de tots els centres, que t'ajudarà en el teu procés de decisió.

Etiquetes

¿Leer en papel o leer en pantalla?
Un article publicat a El País presenta diferents opinions sobre els resultados obtinguts en comprensió lectora a l'informe PISA 2018.

Etiquetes

Preguntas que no deben quedar sin respuesta en una jornada de puertas abiertas
Si visites un centre, apunta't les preguntes que no han de quedar sense resposta en una jornada de portes obertes. Mira't aquest blog i la teva tria serà més fiable.

Etiquetes

encontrar un colegio
Trobar una escola es pot convertir, de vegades, en una tasca difícil. Per això des de buscarcole.com us volem ajudar oferint-vos pautes i informació perquè pugueu fer la millor tria.

Etiquetes

com prendre apunts
"Allò en què et fixes acaba condicionat els records que tindràs". Scott H Young

Etiquetes

escola totes etapes educatives
Els pares i mares, sobretot aquells que busquen per primera vegada un centre escolar per als seus fills, es poden perdre entre les metodologies diferents i els serveis diferents que ofereixen les escoles.

Etiquetes