buscar colegio en murcia

¿Busques escola a Múrcia? De fet, triar el centre educatiu és un pas que marcarà el futur dels teus fills. Per això et volem ajudar a prendre una decisió conscient i bona. ¿Vols saber com? Ha arribat el moment de respondre a tots els teus dubtes i des del portal buscarcole.com tenim les eines que necessites per fer la millor elecció.

buscar colegio en MurciaTant si busques una escola que tingui oferta des de parvulari fins a secundària obligatòria, com si tens interès pels centres que ofereixen formació professional, t'ajudarem en aquest procés amb eficiència. ¿Com? Doncs amb una búsqueda segmentada a partir de criteris de localització, tipologia de finançament, interessos, necessitats, presència d'idiomes o instal·lacions específiques, metodologiess pedagògiques… A partir d'aquí, el nostre buscador et mostrarà una primera oferta d'escoles i tu podràs anar avançant a poc a poc, omplint les caselles i indicant l'etapa educativa que t'interessa, els models educatius que prefereixes, si vols una educació religiosa o no, si prefereixes que l'escola faci servir uniforme o tingui serveis de menjador i activitats extraescolars, etc. ¿T'ajudem a buscar escola a Múrcia?

L'educació de Múrcia a l'actualitat

A dia d'avui, i tal i com ho explica el portal de La Verdad, els pares poden escollir entre més de 800 centres educatius, entre públics, privats i concertats a la comunitat autònoma de Múrcia.  

A l'esmentat portal se n'esmenten alguns:

  1. Colegio Santa Joaquina de Vedruna, Murcia
  2. Colegio Fuenteblanca, Murcia
  3. Colegio Vistarreal, Molina de Segura
  4. Colegio Montessori British School Murcia
  5. Colegio Sagrado Corazón, San Javier

Amb nosaltres pots trobar un ventall molt més ampli de centres, més enllà d'aquests cinc de la llista.

Breu història educativa de Múrcia des de 1994

Tal com explica el portal oficial de Múrcia educadora, el 30 de març de 1994 es va aprovar per unanimitat l'adhesió de l'Ajuntament de Múrcia a la Carta de Ciutats Educadores. Així mateix, la ciutat de Múrcia pertany a l'AICE des de l'any 1998 i des d'aquesta data ha participat activament tant en trobades educatives estatals com internacionals, així com en diferents xarxes temàtiques i grups de treball.  

D'aquesta manera, Múrcia treballa activament per complir amb els principis de les Ciutats Educadores coordinant, impulsant, planificant i assessorant projectes i programes a partir de criteris igualitaris per a tota la ciutadania, afavorint la llibertat d'expressió i la diversitat cultural.

¿Quina informació més d'interès puc trobar a buscarcole.com?

Como et comentàvem al començament de l'article, t'oferim un exhaustiu formulari enquesta per conèixer els teus interessos i necessitats i poder proporcionar-te l'oferta educativa que més s'adeqüi a la teva personalitat. El trobaràs còmodament si cliques en  aquest enllaç.

Però a més del nostre formulari per accedir a les escoles, també posem a la teva disposició un interessant blog amb informació sobre el món de l'aprenentatge i l'educació: novetats en protocols, com s'ha gestionat la pandèmia de la covid-19 a les aules, consells per planificar els estudis, com estudiar millor a casa, jornades d'orientació professional, jornades de portes obertes, entrevistes a persones expertes, investigació en noves metodologies d'aprenenatge... Moltíssima informació i, cosa que és més important, actualitzada constantment perquè no se t'escapi res!

Som un equip de persones que hem treballat en el món de l'educació des de diferents àmbits. Pensem que els coneixements i els valors han de tenir la mateixa rellevància en l'educació dels nostres fills i filles. I justament per això sabem què és el que et preocupa sobre l'educació dels teus fills. Buscarcole.com t'ajuda a descobrir i trobar l'escola més adequada.

Etiquetes